Close

M

Jackie Morris

Jackie Morris (1961) is een Britse schrijver en illustrator. Ze won in 2019 de Kate Greenaway Medal voor haar illustraties in het boek Verloren woorden.  

Read More

Robert Macfarlane

Robert Macfarlane (1976) is schrijver van boeken over natuur en landschap, en boegbeeld van de Britse nature writing. Hij oogstte veel succes met De oude wegen en De laatste wildernis. In het najaar van 2019 is bij uitgeverij Querido zijn kinderboek Verloren woorden verschenen.

Read More

Hadi Mohammadi

Hadi Mohammadi (1961) is schrijver, vertaler, criticus en publiceerde meer dan 40 kinderboeken. Dit is zijn eerste boek dat in het Nerderlands wordt vertaald. Hij ontving een Vlag en Wimpel 2019 voor ‘Het meisje en haar zeven paarden’.

Read More

Bart Moeyaert

Bart Moeyaert (Brugge, 1964) debuteerde op negentienjarige leeftijd met het autobiografische Duet met valse noten (1983). Sinds 1995 is Moeyaert fulltime schrijver en publiceerde hij tientallen kinderboeken totdat hij ook voor volwassenen ging publiceren: Het is de liefde die we niet begrijpen en Broere. In 2004 verscheen Dani Bennoni, dat o.a. bekroond werd met de Nienke […]

Read More

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te geven